Peronda Fs Ivy járólap
Peronda,  Peronda falicsempe,  Peronda járólap

A PERONDA gyárról röviden

A PERONDA az egyik legpatinásabb spanyol csempegyártó, nézzük miért!

Rövid történet

A PERONDA 1827 óta gyárt falicsempéket és padlólapokat, hogy kiszolgálja a lakosságot magas minőségű és gyönyörű burkoló lapokkal.

A spanyol csempegyártás tradícióinak köszönhetően a gyár dinamikusan fejlődött, és növekedett. Ma már a világ több mint 100 országában kaphatóak a PERONDA gyár burkolólapjai. A nagy tapasztalatnak és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a PERONDA gyár komoly hírnevet szerzett világszerte. A PERONDA név ma egyenlő a minőséggel és az elhivatottsággal, hogy maradandót alkossanak a burkolatok terén.

Technológia

A PERONDA gyár csúcsminőségű és csúcstechnológiával készült termékeket kínál jellegzetes, karakteres dizájnnal. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, kutatás, technológiai beruházás. A PERONDA gyár élen jár a csempegyártás és csempe tervezés technológiájának kutatásában, új technológiák bevezetésében. A PERONDA gyár termékei karakteres stílusjegyeket hordoznak, ami könnyen megkülönbözteti a csempegyártás többi szereplőjétől. Az összetéveszthetetlen dizájn, mindig magas műszaki tartalommal párosul, hogy minden szempontból időtálló terméket kínáljanak a vásárlóiknak.

Célok a Perondánál

A PERONDA arra törekszik, hogy a kerámia burkolólap iránti szenvedélyüket egy egyedülálló termékcsaládon keresztül közvetítsék, amely ötvözi a csúcsminőségű terméket egy olyan tervezési és fejlesztési folyamattal, amely megkülönbözteti őket a többi csempétől.

Sokoldalú termékeik kiemelkedő formatervezésükkel és időtlen vonzerejükkel tűnnek ki, stílusuknak és kifinomult finom részleteiknek köszönhetően.

A PERONDA gyár termékeit választva biztosak lehetünk benne hogy otthonunk ékessége, nem csak a dizájn de a minőség tekintetében is a legjobb döntés.

Nézd meg a PERONDA gyár kínálatát itt!

https://trendicsempe.hu/

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük